KM Morčacie na slanine, ryža 1 porcia
Chudé kúsky morčacieho stehenného mäsa duseného domäkka s omáčkou z voňavej údenej slaniny, cibule a čierneho korenia. Prílohou je zmes ryže s mrkvou, hráškom a kukuricou.
Kategória: | Komplet Menu |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnosť: | 0.5 kg |
Výber mäsa: | hydinové |
Vynechať alergén: | Laktóza, Ryby, Vajcia, Horčica, Sója, Zeler, Orechy, Sezam |
Energetická hodnota kJ: | 586 |
Energetická hodnota kcal: | 140 |
Tuky: | 6,4 g |
nasýtené mastné kyseliny: | 1,3 g |
Sacharidy: | 13,0 g |
z toho cukry: | 0,3 g |
Bielkoviny: | 7,3 g |
Vláknina: | 0,3 g |
Soľ: | 0,8 g |
Kategorie: | komplet |
Porcie: | 1 |
Gram: | 500 |
Komplet Menu.
Hotove jedlo s prílohou, v dvoch vrecúškach.
Zloženie
ryža parboiled (40 %), morčacie stehenné mäso (24 %), hydinový vývar (voda, hydinové mäso a kosti), údená slanina (3,6 %) (bravčová masť), cibuľa, ryžová múka, kukuričná múka, repkový olej, soľ kamenná, čierne korenie.
Spôsob prípravy: 1) Vložte krabičku do mikrovlnnej rúry a zohrievajte cca 2 minúty (700 W) alebo dokým nebude jedlo teplé. Obal výrobku sa môže teplom deformovať. 2) Jedlo vyberte z vrecúška na tanier a ohrievajte v mikrovlnnej rúre cca 2 minúty. 3) Vyberte vrecúška z papierového obalu a obe uzatvorené vrecúška vložte do hrnca (či rýchlovarnej kanvice) s vriacou vodou na cca 10 minút.
Přílohu pred podávaním vo vrecúšku premačkajte.
Skladovanie: Skladujte pri teplote od + 1 °C do + 30 °C. Otvorený výrobok uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Doba spotreby: 2 roky