Neohodnotené

KM Teľacie líčka na víne, penne 1 porcie

Komplet Menu

Kúsky teľacieho mäsa dusené s koreňovou zeleninou v omáčke s vôňou po divokom korení a sladkokyslou chuťou. Prílohu tvorí ryžové cestoviny penne.

Hlavné jedlo s prílohou v dvojkomorovej miske.

 

Môžeme doručiť do:
5.8.2021
Skladom (> 5 ks)
Kód: 217
Značka: EXPRES MENU
€5,50 €4,58 bez DPH €15,71 / 1 kg
Kategória: E-shop
Záruka: 3 roky
Hmotnosť: 0.66 kg
Výber mäsa: hovädzie
Vynechať alergény: Laktóza, Ryby, Vajcia, Horčica, Sója, Orechy
Energetická hodnota kJ: 519
Energetická hodnota kcal: 124
Tuky: 3,6 g
Nasýtené tuky: 1,3 g
Sacharidy: 17,8 g
z toho cukry: 3,7 g
Bielkoviny: 6,9 g
Vláknina: 0,57 g
Soľ: 0,72 g
Kategorie: komplet
Porcie: 1
Gram: 350

Komplet Menu

Kúsky teľacieho mäsa dusené s koreňovou zeleninou v omáčke s vôňou po divokom korení a sladkokyslou chuťou. Prílohu tvorí ryžové cestoviny penne.

Hlavné jedlo s prílohou v dvojkomorovej miske.

Spôsob prípravy: 1) V mikrovlnnej rúre - uvoľnite fóliu na protiľahlých stranách misky
a ohrievajte cca 2-3 minúty (900W) alebo kým nebude jedlo teplé. 2) V teplovzdušnej rúre - vložte uzavretú misku do rúry nastavenej maximálne na 130 ° C na cca 10 min. 3) Vo vodnom kúpeli - vložte uzavretú misku do hrnca s vriacou vodou na cca 15 min.
Po odstránení fólie je možné pokrm konzumovať priamo z misky alebo preložiť na tanier.

Skladovanie: Skladujte pri teplote od + 1 °C do + 30 °C. Otvorený výrobok uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
Minimálna trvanlivosť do: viď obal.

Doba spotreby: 1,5 roka

Zloženie

ryžové cestoviny (38 %) (ryžová múka, tapiokový škrob, soľ, kurkuma), teľacie líčka (17 %), hovädzí vývar (voda, hovädzie mäso a kosti), koreňová zelenina (mrkva, zeler, paštrnák, petržlen), červené víno (10 %), paradajkový pretlak (voda, paradajkový pretlak, soľ), cibuľa, repkový olej, ryžová múka, kukuričná múka, ríbezľový lekvár (ríbezle, cukor, pektín), cukor, citrón, soľ kamenná, divoké korenie.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: