KM Rozlietaný vtáčik s ryžou 1 porcia
Krehké rezance hovädzieho mäsa s uhorkou, vajíčkom a údenou slaninkou, s jemnou omáčkou z tiahnutého vývaru, cibule a čierneho korenia. Prílohou je ryža parboiled.
Kategória: | Komplet Menu |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnosť: | 0.5 kg |
Výber mäsa: | hovädzie |
Vynechať alergén: | Laktóza, Ryby, Sója, Zeler, Orechy, Sezam |
Energetická hodnota kJ: | 465 |
Energetická hodnota kcal: | 110,7 |
Tuky: | 4,9 g |
nasýtené mastné kyseliny: | 0,6 g |
Sacharidy: | 12,8 g |
z toho cukry: | 0,4 g |
Bielkoviny: | 5,4 g |
Vláknina: | 0,4 g |
Soľ: | 0,7 g |
Kategorie: | komplet |
Porcie: | 1 |
Gram: | 500 |
Komplet Menu.
Hotove jedlo s prílohou, v dvoch vrecúškach.
Zloženie
ryža parboiled (40 %), hovädzie mäso zadné (24 %), hovädzí vývar (voda, hovädzie mäso a kosti), cibuľa, uhroky sterilizované (uhorky, voda, ocot kvasný, soľ, koreninový výťažok, horčičné semienko), vajcia, údená slanina (bravčová masť), ryžová múka, kukuričná múka, repkový olej, soľ kamenná, horčica (pitná voda, horčičné semienko, ocot kvasný, cukor, soľ, kurkuma, korenie extrakt), čierne korenie.
Spôsob prípravy: 1) Vložte krabičku do mikrovlnnej rúry a zohrievajte cca 2 minúty (700 W) alebo dokým nebude jedlo teplé. Obal výrobku sa môže teplom deformovať. 2) Jedlo vyberte z vrecúška na tanier a ohrievajte v mikrovlnnej rúre cca 2 minúty. 3) Vyberte vrecúška z papierového obalu a obe uzatvorené vrecúška vložte do hrnca (či rýchlovarnej kanvice) s vriacou vodou na cca 10 minút.
Přílohu pred podávaním vo vrecúšku premačkajte.
Skladovanie: Skladujte pri teplote od + 1 °C do + 30 °C. Otvorený výrobok uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Doba spotreby: 2 roky