KM Mäso dvoch farieb s opečenými zemiakmi 1 porcia
Bravčové stehno a morčacie mäso s omáčkou na údenej slanine, s restovanou cibuľkou, šampiňónmi a cesnakom. Pikantnosť pokrmu dodávajú feferónky a chilli.
Kategória: | Komplet Menu |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnosť: | 0.5 kg |
Výber mäsa: | bravčové, hydinové |
Vynechať alergén: | Laktóza, Ryby, Vajcia, Horčica, Sója, Zeler, Orechy, Sezam |
Energetická hodnota kJ: | 451,5 |
Energetická hodnota kcal: | 107,5 |
Tuky: | 5,7 g |
nasýtené mastné kyseliny: | 1,6 g |
Sacharidy: | 9,7 g |
z toho cukry: | 0,3 g |
Bielkoviny: | 5,7 g |
Vláknina: | 0,8 g |
Soľ: | 0,7 g |
Kategorie: | komplet |
Porcie: | 1 |
Gram: | 500 |
Komplet Menu.
Hotove jedlo s prílohou, v dvoch vrecúškach.
Zloženie
opečené zemiaky (40 %), bravčové mäso (12 %), morčacie mäso (12 %), hovädzí vývar (voda, hovädzie mäso a kosti), údená slanina (bravčová masť), šampiňóny, cibuľa, kápia sterilizovaná (červená paprika, ocot, cukor, soľ, čierne korenie), ryžová múka, kukuričná múka, repkový olej, soľ kamenná, feferónky sterilizované (feferónky, voda, ocot kvasný, soľ), cesnak, paprika mletá, chilli, čierne korenie mleté.
Spôsob prípravy: 1) Vložte krabičku do mikrovlnnej rúry a zohrievajte cca 2 minúty (700 W) alebo dokým nebude jedlo teplé. Obal výrobku sa môže teplom deformovať. 2) Jedlo vyberte z vrecúška na tanier a ohrievajte v mikrovlnnej rúre cca 2 minúty. 3) Vyberte vrecúška z papierového obalu a obe uzatvorené vrecúška vložte do hrnca (či rýchlovarnej kanvice) s vriacou vodou na cca 10 minút.
Skladovanie: Skladujte pri teplote od + 1 °C do + 30 °C. Otvorený výrobok uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Doba spotreby: 2 roky
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.