KM Kuracie rezne so zemiankovou kašou 1 porcia
Krehké a šťavnaté mäso z vykostených stehien, obalené v trojobale z kukuričnej strúhanky, upečené dozlatista s krémovou zemiakovou kašou. Jedlo, ktoré zbožňujú deti aj dospelí.
Kategória: | Komplet Menu |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnosť: | 0.35 kg |
Výber mäsa: | hydinové |
Vynechať alergén: | Ryby, Horčica, Sója, Zeler, Orechy, Sezam |
Energetická hodnota kJ: | 1257 |
Energetická hodnota kcal: | 292 |
Tuky: | 19,3 g |
nasýtené mastné kyseliny: | 2,7 g |
Sacharidy: | 22,8 g |
z toho cukry: | 1,3 g |
Bielkoviny: | 12,1 g |
Vláknina: | 2,3 g |
Soľ: | 0,7 g |
Kategorie: | komplet |
Porcie: | 1 |
Gram: | 350 |
Komplet Menu.
Hotove jedlo s prílohou, v dvoch vrecúškach.
Zloženie
zemiaková kaša (57 %) (varené zemiaky 62,5 %, mlieko, maslo, soľ kamenná), smažený kurčací rezeň (34 %) [kurčací steak, kukuričná strúhanka (kukurica 85 %, cícer), vajcia, repkový olej, mlieko, ryžová múka, kukuričná múka, soľ kamenná].
Spôsob prípravy: 1) Vložte krabičku do mikrovlnnej rúry a zohrievajte cca 2 minúty (700 W) alebo dokým nebude jedlo teplé. Obal výrobku sa môže teplom deformovať. 2) Jedlo vyberte z vrecúška na tanier a ohrievajte v mikrovlnnej rúre cca 2 minúty. 3) Vyberte vrecúška z papierového obalu a obe uzatvorené vrecúška vložte do hrnca (či rýchlovarnej kanvice) s vriacou vodou na cca 10 minút.
Přílohu pred podávaním vo vrecúšku premačkajte.
Skladovanie: Skladujte pri teplote od + 1 °C do + 30 °C. Otvorený výrobok uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Doba spotreby: 2 roky
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.