KM Bravčové rezne so zemiakovým šalátom 1 porcia
Dozlatova pečené rezne z bravčového stehna v trojobale z kukuričnej strúhanky, doplnené tradičným zemiakovým šalátom z koreňovej zeleniny, uhoriek, vajec a majonézy.
Kategória: | Komplet Menu |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnosť: | 0.4 kg |
Výber mäsa: | bravčové |
Vynechať alergén: | Ryby, Sója, Orechy, Sezam |
Energetická hodnota kJ: | 1218 |
Energetická hodnota kcal: | 283 |
Tuky: | 19,6 g |
nasýtené mastné kyseliny: | 2,3 g |
Sacharidy: | 21,4 g |
z toho cukry: | 0,8 g |
Bielkoviny: | 10,4 g |
Vláknina: | 3,0 g |
Soľ: | 0,7 g |
Kategorie: | komplet |
Porcie: | 1 |
Gram: | 350 |
Komplet Menu.
Hotove jedlo s prílohou, v dvoch vrecúškach.
Zloženie
zemiakový šalát (40 %) [koreňová zelenina (mrkva, zeler, paštrnák, petržlen), zemiaky (35 %), uhorky sterilizované (uhorky, voda, ocot, soľ, korenie, cibuľa, horčičné semienko), vajce, horčica (pitná voda, horčičné semienko, ocot kvasný liehový, cukor, soľ, kurkuma, výťažok korenia), majonéza (repkový olej, vaječný žĺtok, kvasný ocot, soľ kuchynská), soľ kamenná, čierne korenie], smažený bravčový rezeň (24 %) [bravčové stehno, kukuričná strúhanka (kukurica 85 %, cícer), vajce, repkový olej, mlieko, ryžová múka, kukuričná múka, soľ kamenná].
Spôsob prípravy: 1) Vložte krabičku do mikrovlnnej rúry a zohrievajte cca 2 minúty (700 W) alebo dokým nebude jedlo teplé. Obal výrobku sa môže teplom deformovať. 2) Jedlo vyberte z vrecúška na tanier a ohrievajte v mikrovlnnej rúre cca 2 minúty. 3) Vyberte vrecúška z papierového obalu a obe uzatvorené vrecúška vložte do hrnca (či rýchlovarnej kanvice) s vriacou vodou na cca 10 minút.
Přílohu pred podávaním vo vrecúšku premačkajte.
Skladovanie: Skladujte pri teplote od + 1 °C do + 30 °C. Otvorený výrobok uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Doba spotreby: 2 roky